За проекта

SONA home е жилищна сграда в един от най-търсените райони в кв. „Дружба-2“. Сградата предлага 34 апартамента, сред които двустайни и тристайни с просторни всекидневни и спални, функционални разпределения, които да осигурят уюта новодомците.

За комфорта на живущите са предвидени и 49 паркоместа, сред които и двойни.

Площ: 4985 м2 Брой апартаменти: 34 Брой етажи: 6 Брой места за паркиране: 49

За проекта

SONA home предвижда за Вашия комфорт и сигурност.

Енергоефективен асансьор

Термоизолация

Зеленина

Комуникативна локация

Шумоизолация

LED

Охрана

Просторни стаи

Енергоефективен асансьор

Термоизолация

Зеленина

Комуникативна локация

Шумоизолация

LED

Охрана

Просторни стаи

За квартала

 

Квартал „Дружба“ е разделен на два подрайона – „Дружба 1“, в ще откриете Дружбенското езеро и да се насладите на разходка около парка и „Дружба 2“, в който преобладава новото строителство и предлага множество удобства, като ресторанти, големи хранителни и търговски магазини, фитнеси и др.

Транспортната комуникация е сред основните предимства на квартала, като SONA home е разположена на 300 метра от метростанция, до спирки на автобус, тролей и трамвай, както и предлага бърз изход от София.

Места за отдих

 

SONA home предлага бърз достъп до множество места за отдих сред природата и разходка из исторически обекти.

На 10 минути от Вашия нов дом се намира историческия парк-музей „Врана“, който впечатлява с богатството от растителни видове, което се дължи на Цар Фердинанд, който е бил стратен орнитолог и ботаник. В процеса на изграждането на парка са донесени от цял свят растителни и животински видове, които да превърнат имението в истинска царска резиденция.

В близост до SONA home се намира и Панчаревското езеро, което се превърна в любима дестинация за уикенд разходки и плавания с каяк, лодка или водно колело.